Liečebný dom Atlantis**, Kúpele Trenčianske Teplice

Pôvabný dvojposchodový dependance Atlantis** disponuje dobovou atmosférou. Nachádza sa v centre mesta, pár krokov od pešej zóny. Maximálna kapacita 50 hostí ho radí k malým hotelom s útulným prostredím. Recepcia sa nachdáza v LD Eskalup cca 20 m od hotela. K dispozícii sú jednolôžkové a dvojlôžkové izby a dva podkrovné apartmány. Na stravu sa dochádza do vedľajšej budovy Gurmán, ktorá ponúka možnosť celodenného stravovania. Lekárske ordinácie sa nachádzajú v LD Eskulap (cca 20 m), na procedúry sa dochádza 100 – 200 m mimo domu - budovy Kaštieľ, Sina, Poliklinika.
Wellnesovo-medicínske centrum WellMed v hoteli Slovakia je každý pondelok v čase od 12:00 do 18:00 vyhradené pre ženy.
Liečebný dom Atlantis**

T.G.Masaryka 21
Trenčianske Teplice 914 51
Slovensko

Tel. rezervácie: 00421326514791

Pobyty hradené poisťovňou

Zobraz viac

Izby a zariadenie

Štandardné vybavenie všetkých izieb

sociálne zariadenie, sprchovací kút, rádio, telefón, TV, satelitný prijímač, chladnička, izba po rekonštrukcii


Typ izby Vybavenie nadštandard
Komfort
1-lôžková
  • štandardné vybavenie
  • izba bez balkóna
2-lôžková
Apartmán
Apartmán (1/2)
  • štandardné vybavenie
  • spálňa a oddelená obývacia miestnosť
  • podkrovná izba

Vybavenie a služby

Parkovanie

Za poplatok: vlastné parkovisko, možnosť parkovať na parkovisku blízkeho hotela

Ďalšie služby

faxové služby,

Lekárske ordinácie sa nachádzajú v LD Eskulap (cca 20 m), na procedúry sa dochádza 100 – 200 m mimo domu - budovy Kaštieľ, Sina, Poliklinika.

Gastro služby

Strava sa poskytuje vo vedľajšej budove v jedálni Gurmán, cca 20 m.
♦ raňajky sa poskytujú formou bufetových stolov, pozostávajúcich zo studeného, teplého bufetu a ponuky nápojov (raňajková káva, čaj, kakao, studené nápoje)
♦ obedy a večere majú zabezpečený výber z piatich jedál ( 2 mäsité, vegetariánske jedlo a sladké jedlo, ovocný balíček)

Aktivity na voľný čas

≈ Trenčín : Mesto láka turistov mnohými historickými pamiatkami - Trenčiansky hrad, Farské schody a socha sv. Jána Nepomuckého, Farský kostol Narodenia panny Márie, Katov dom, Rímsky nápis na hradnej skale, Piaristický kostol sv. Františka Xaverského, Synagóga... (cca 13km) ≈ Skalka nad Váhom : Najstaršie pútnické miesto na Slovensku (cca 16km) ≈ Dubnický kaštieľ:  je kultúrnou pamiatkou, ktorá patrí k najhodnotnejším historickým stavbám na Slovensku (cca 10km) ≈ Dubnická grotta s vyhliadkovou vežou (cca 10km) ≈ Čičmany : Maľované zrubové drevenice a expozícia ľudovej architektúry (cca 43km) ≈ Rajecká Lesná : Slovenský betlehem zobrazuje narodenie Pána Ježiša v Betleheme a život, históriu a dejiny Slovenska. Je to úžasné, kresťanské, národné aj umelecké rezbárske dielo majstra Jozefa Pekaru(cca 60km) ≈ Čachtický hrad : Hrad, kde sídlila aj smutne známa Alžbeta (Erzsébeta) Báthoryová, šľachtičná, ktorá pochádzala z jedného z najvýznamnejších uhorských rodov (cca 45km) ≈ Hrad Beckov : Rekonštruovaná zrúcanina hradu na strmom, 70 m vysokom brale nad mestečkom. Z diaľky dobre viditeľná dominanta okolia (cca 45km) ≈ Brodzany : Renesančný kaštieľ zo 16.storočia, s priľahlým parkom a letohrádkom, kaštieľ ukrýva spomienkové predmety na génia ruskej literatúry A.S. Puškina, na návšteve tu boli aj jeho žena a deti. Vzácne sú knihy v hudobnom salóne pochádzajúce zo Smirdinovej knižnice v Petrohrade, ako aj knihy či atlas ruských gubernií z r. 1822, tlačený vo Francúzsku (cca 40km) ≈ Hrad  Strečno , plte na Váhu pod Strečnom : (cca 85km) 

Bezprostredná blízkosť

turistické vychádzky, cykloturistika

Do 15 min chôdze

prechádzky do prírody

Do 15 min jazdy autom

kúpanie (kúpaliská), golf, jazda na koni, rybárčenie, tenis, minigolf

Do 1 hodiny jazdy autom

horská turistika, zber húb, horská cyklistika

Kontakt

Liečebný dom Atlantis**

T.G.Masaryka 21
Trenčianske Teplice 914 51
Slovensko

Tel. rezervácie: 00421326514791